Niški astronomski susreti 2011 – otvoreni poziv

Astronomsko društvo Alfa organizuje druge astronomske susrete u Nišu. Niški astronomski susreti počinju u petak, 3. juna i završavaju se u nedelju 5. juna 2011. ujutru. Lokacija susreta biće u okviru astronomskog kampa na Pločama, kod planinarskog doma, na nadmorskoj visini 612m. Pored doma predvidjen je kamp kao i posmatrački punkt. Takodje, moguće je obezbediti smeštaj u domu koji za sada ima 17 kreveta. Za veći broj učesnika, moguće je predvideti i organizovati obroke. Cena noćenja u domu sa tri obroka je 1500 dinara, dok je samo noćenje 500 dinara. Kampovanje pored doma je besplatno i moguće je hranu nositi u sopstvenoj režiji. U domu ima vode a napajanje strujom je obezbedjeno preko agregata.

Susreti će početi popodnevnim predavanjem u petak 3 juna u glavnom amfiteatru PMF-a u Nišu, nakon kojeg je planiran odlazak na Ploče. Molimo Vas da sve prijave šaljete na adresu kontakt osobe, Miodraga Sekulića: sekulicm@yahoo.com

Takodje, molimo Vas da imate u vidu obavezu lične organizacije puta, potrebnu opremu i hranu za period trajanja kampa. Ako imate problema sa prevozom od Niša do Ploča ili obrnuto, obavezno nam blagovremeno najavite.

Detaljniji plan i program predavanja, kao i posmatračkih aktivnosti biće naknadno objavljeni u što skorijem periodu. U slučaju lošeg vremena, biće održano predavanje u amfiteatru PMF-a i u subotu 4. juna, kao alternativni deo.

One Reply to “Niški astronomski susreti 2011 – otvoreni poziv”

  1. Pingback: Niški astronomski susreti 2011 – program | Astronomsko Društvo ALFA - Niš

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.