Seminar o pisanju i upravljanju projektima

PECD seminar na temu pisanja i upravljanja projektima “Ideje koje rastu u zajednici” namenjen studentskim grupama koje su prošle prvi krug selekcije  u okviru PECD konkursa za dodelu grantova za realizaciju projekata, održan je od 29. marta do 1. aprila 2012. u hotelu “Tami Residence”u Nišu.

Seminar je vodio trenerski par Mladen Jovanović i Aleksandar Anđelković sa kojima je 5 studentskih timova sačinjenih od ukupno 25 studenata PMF-a, GAF-a i Ekonomskog fakulteta,  razrađivalo osnove pisanja projekata, kako bi svoje ideje od značaja za razvoj lokalne zajednice, uspešno pretočili u nacrt projekta spreman za realizaciju.

Poslednjeg dana seminara studentske grupe su svoje predloge projekata prezentovale stručnoj komisiji koja je jednoglasno odlučila da podrži svih 5 studentskih timova.

„Sa velikim zadovljstvom mogu da istaknem da su studenti tokom ovog seminara izuzetno napredovali i stekli veštine koje upotpunjuju njihovo stručno znanje i daju im mogućnost da svoje ideje sprovedu na adekvatan način. PECD program već 8 godina podržava najzanimljivije, najinovativnije i najkorisnije ideje, pružajući im mogućnost da se ostvare i materijalizuju. Ove godine smo zašli u oblast astronomije, biologije, 3D modelovanja, promovisanja reciklaže i zdravih stilova života i verujem da će lokalna zajednica imati interesovanja za njih , rekla je koordinatorka PECD programa Danijela Maravić.

Izvor: sajt PECD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.