Astronomski susreti u Nišu

AD Alfa je pokrenulo inicijativu za održavanje junskih astronomskih susreta u Nišu. Termin odrzavanja je 11.-13. jun 2010 godine. Predloženi plan izgleda ovako:

11. jun, petak: Dolazak u Niš, okupljanje na Prirodno matematičkom fakultetu u glavnom amfiteatru, odžavanje svečane sednice SAAS-a sa prigodnim programom, noćenje u apartmanu fakulteta dok ce preostali gosti sa strane biti smešteni u privatnoj režiji članova AD Alfa.

12. jun, subota: Zajednički odlazak na Ploče (22 km, 612 m nadmorske visine) od Niša, na astro kamp, postavljanje šatora i opreme

13. jun, nedelja: završetak kampa, povratak kući

Napomena: U slucaju loseg vremena, u subotu ce biti predvidjeno odrzavanje predavanja i prezentacija u Amfiteatru PMF-a. Molimo Vas da imate u vidu obavezu licne organizacije puta, kao i kamp opremu koju takodje morate poneti sa sobom, te potrebnu hranu za period trajanja kampa. Posto lokacija nema garantovanu cistu pijacu bunarsku vodu, morate imati u vidu da ce Vam biti potrebna i odredjena kolicina flashirane vode. Ako neko bude imao problem sa prevozom od Nisha do Ploca i obrnuto, obavezno nam tako nesto blagovremeno najavite.

Ukoliko imate dodatne predloge, kao i pitanja, molimo Vas da nas što pre kontaktirate.

One Reply to “Astronomski susreti u Nišu”

  1. Pingback: Astronomski susreti u Nišu « Viva fizika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.